Loading...
Home Office Çalışma Birimleri Tasarımı Yarışması

Home Office Çalışma Birimleri Tasarımı Yarışması

Hakan Helvacıoğlu
9 Ekim 2020
4735

“Home Office Çalışma Birimleri Tasarımı Yarışması” başvuru süreci hızla devam ederken, jüri üyelerimizden @hakanhelvaciogludesign, pandemi sürecinde evden çalışma kültürüne nasıl adapte olabileceğimizi yorumladı.

Hazırlıksız yakalandığımızı ve mecburiyetler neticesinde alışkın olduğumuz ofis konforunu temin edebilmek için evlerde farklı dönüşümler gerçekleştirdiğimize değinen Helvacıoğlu; “Süreci kısa zannettik. Görüyoruz ki; bu süre uzayacak ve belki de tekrarı olacak.

Bundan sonra evlerimizde rahat çalışabilmek, ofislerimizde alışkın olduğumuz konforu, ergonomiyi devam ettirebilmek için rahat, güvenli ve uzun zaman geçirebileceğimiz çalışma birimleri tasarımlarına ihtiyacımız var” diyor.

İhtiyaç ve beklentilerimize verimli çözümler üreten tasarımlar için hep birlikte hareket etmemiz gerektiğinin altını çizen Helvacıoğlu, özgün ve yenilikçi yaratımlarda bulunmaları için tasarımcı ve mimarlara güçlü ve yaratıcı yönlerini ortaya koymaları yönünde çağrıda bulunuyor.

"Daha önce bu kadar konsantre bir şekilde deneyimlemediğimiz #homeoffice çalışma kültürünü, nasıl daha etkin ve işlevsel bir hale getirebiliriz?" diyorsanız; katılım koşullarına göz atabilir, özgün yaratım ve başvurularınızı 22 Haziran’a kadar burotimedesignawards.com adresi üzerinden iletebilirsiniz!